16/03/2019

THEATER

Deze voorstelling werd geannuleerd.

De personages van de beroemde Amerikaanse schrijver Raymond Carver zijn vastgelopen in relationele routine en  begraven dromen. Ze worden opgeschrikt door een plotse crisissituatie of brengen hun zekerheden zelf aan het wankelen vanuit een diepgeworteld verlangen naar ‘het andere’.

Theaterregisseur Piet Arfeuille (Ivanov, GAZ…) en cineaste Nathalie Teirlinck (Le Passé Devant Nous)duiken samen in het universum van de Amerikaanse grootmeester van het kortverhaal Raymond Carver. Dat  belooft een spannende visuele en theatrale gebeurtenis te worden.

Carvers’ kortverhalen zijn al vaak bewerkt voor theater en film, waarbij Short Cuts van regisseur Robert Altman (1993) de bekendste is.
In deze voorstelling worden een vijftal kortverhalen met elkaar verweven door een niet te versmaden cast met o.a: Karlijn Sileghem, Stefan Perceval, Frans Van der Aa, Vincent Van Sande, Lien Wildemeersch.

(Katelijne Verbeke heeft zich helaas gekwetst tijdens het repetitieproces en wordt vervangen door Ariane Van Vliet)

CREDITS

Schrijver: Raymond Carver
Bewerking en regie: Piet Arfeuille en Nathalie Teirlinck
Cast: Els Olaerts, Karlijn Sileghem, Frans Van der Aa, Stefan Perceval, Vincent Van Sande, Tim Taveirne, Naomi van der Horst, Marlies Bosmans, Ariane Van Vliet.

(Katelijne Verbeke heeft zich helaas gekwetst tijdens het repetitieproces en wordt vervangen door Ariane Van Vliet)

Vormgeving: Amber Vandenhoeck (Peeping Tom)
Soundscape: Streamer (Gary Shepherd)
Coproductie: De Grote Post

www.theatermalpertuis.be

 • AFGELAST
  za 16/03/2019 20:00
 • Belgica Theater
 • € 19
  € 15 (vrienden/-26jr)
  € 9,5 (Last Call! (-26jr) 1 week vooraf)
  € 1,50 (UiTPAS kansentarief)