16/03/2019

THEATER

De personages van de beroemde Amerikaanse schrijver Raymond Carver zijn vastgelopen in relationele routine en  begraven dromen. Ze worden opgeschrikt door een plotse crisissituatie of brengen hun zekerheden zelf aan het wankelen vanuit een diepgeworteld verlangen naar ‘het andere’.

Theaterregisseur Piet Arfeuille (Ivanov, GAZ…) en cineaste Nathalie Teirlinck (Le Passé Devant Nous)duiken samen in het universum van de Amerikaanse grootmeester van het kortverhaal Raymond Carver. Dat  belooft een spannende visuele en theatrale gebeurtenis te worden.

Carvers’ kortverhalen zijn al vaak bewerkt voor theater en film, waarbij Short Cuts van regisseur Robert Altman (1993) de bekendste is.
In deze voorstelling worden een vijftal kortverhalen met elkaar verweven door een niet te versmaden cast met o.a: Katelijne Verbeke, Karlijn Sileghem, Stefan Perceval, Frans Van der Aa, Vincent Van Sande, Lien Wildemeersch.

CREDITS

Schrijver: Raymond Carver
Bewerking en regie: Piet Arfeuille en Nathalie Teirlinck
Cast: Katelijne Verbeke, Els Olaerts, Karlijn Sileghem, Stefan Perceval, Frans Van der Aa, Vincent Van Sande, door Marlies Bosmans, Tim Taveirne en Naomi Van Der Horst
Vormgeving: Amber Vandenhoeck (Peeping Tom)
Soundscape: Streamer (Gary Shepherd)
Coproductie: De Grote Post
www.theatermalpertuis.be

  • RESERVEREN za 16/03/2019 20:00
  • Belgica Theater
  • € 19
    € 15 (vrienden/-26jr)
    € 9,5 (Last Call! (-26jr) 1 week vooraf)
    € 1,50 (UiTPAS kansentarief)