16/12/2017

HUMOR

 

Boegbeeld is een onewoman comedyshow van het soort dat je nooit eerder zag, een show waar je mag lachen ... én huilen. Want dat doet Veerle Malschaert zelf ook. In deze taboedoorbrekende voorstelling houdt ze een pleidooi voor LOL én COL: laugh én cry out loud. Want anders ontploft ge.

Als moeder van 2 kinderen, pas gescheiden en soms ontroostbaar wil ze vooral een BOEGBEELD zijn. Sterk, maar kwetsbaar!

Ze hapt naar adem als een viske in een zee van tranen. En als publiek hap je mee. Een rollercoaster van emoties waarnaar je staat te kijken en wilt blijven kijken, wordt virtuoos afgewisseld met de juiste dosis humor en een schaterlach. 

Veerle Malschaert is authentieker en kwetsbaarder dan ooit tevoren. Ze kent en beheerst de kracht van de anekdotiek en het persoonlijke als geen ander en breekt haar eigen verhaal open naar universele en actuele thema’s. Sterker nog: haar verhaal zuigt je mee en voor je het goed en wel beseft beland je in een warm feest van heerlijke herkenbaarheid. Het soort herkenbaarheid dat verlicht en troost als een warm, zacht dekentje.

Profiteer na de voorstelling van Veerle van het gratis concert van jazzduo Alfredo in Huis Van Winckel tijdens Winterbar 2017. 
Meer over winterbar 2017: https://www.facebook.com/events/129305444425767/

 

CREDITS

Tekst en spel: Veerle Malschaert
Coach/Regisseur: Walter Janssens