04/05/2018

MUZIEK

‘Energieke rammelmuziek’ is hoe Thibault Christiaensen, gitarist en zanger van Equal Idiots, hun muziek beschrijft. Samen met drummer Pieter Bruurs zegevierde hij in 2016 in De Nieuwe Lichting van Studio Brussel, terwijl ze op diezelfde radiozender wekenlang in de Afrekening kampeerden met het epileptische ‘Salmon Pink’. Ondertussen zijn de vuile gitaren en de snoeiharde drums van het duo niet meer van de radio weg te slaan. Ook hun laatste single 'Toothepaste Jacky' haalde inmiddels de top 3 van de Afrekening, én deze zomer staan ze op Rock Werchter.

Het voorprogramma van deze avond wordt gebracht door Tubelight. Tubelight is een 5-delig post-punk outfit afkomstig van de stallen van Diest bestaande uit Lee Swinnen (Double Veterans), Bart Baele (Speedozer), Bart Weyens (Statue), Wouter Theunis (ex-The Prospects) en Mick Swinnen (van the all new Ero Guro). Ze brengen poëtische zever ondersteund door een (on)gezonde dosis neurotische dissonantie. Kortom een hedendaagse interpretatie van de DIY obscure 70’s punk perfect voor freaks ’n’ nerds die graag een avond van muzikale bitterheid ervaren. Turn on, tune in ’n’ drop out. 

Dit concert is helaas uitverkocht. Wil je toch nog Equal Idiots aan het werk zien kan je diezelfde week ook bij Nosta gaan kijken!

 • RESERVEREN vr 04/05/2018 20:00
 • Belgica BiS
 • 18 €
  16 € vriendenpas
  9 € -26jaar
  1,5 € UITpas met kansentarief
 • Duur: Deuren 20u
 • Maximum aantal plaatsen: 250