14/06/2018

Vanaf seizoen 18-19 kan je je vriendenpas samen met je tickets kopen.
Je hoeft hem dus niet meer op voorhand te kopen en moet maar één keer langs de betalingsprocedure.

Link naar aankoop vriendenpas + tickets (vanaf do 14 juni - 19u)
 

Wil je toch al een vriendenpas kopen, dan kan dat via deze link: 

koop hier uw vriendenpas onlineDonderdag 14 juni vanaf 19u gaat de verkoop van de vriendenpas voor volgende seizoen van start en dit voor vrienden, jongeren -26jr en groepen vanaf 15 personen. Vrienden kunnen dus opnieuw met voorrang tickets reserveren voor de voorstellingen van '18-'19. Ons volledige aanbod zal vanaf die dag ook online te vinden zijn. 

De aankoop van een vriendenpas haal je er volgende seizoen al uit vanaf 3 voorstellingen! Met de vriendenpas heb je immers recht op 4€ korting bij elke voorstelling (met uitz. van film en familievoorstellingen). Daarnaast voeren we volgend seizoen ook de ruilgarantie in, waardoor je je ticket tot 14 dagen voor de voorstelling kan ruilen voor een andere voorstelling of waardebon. Ontdek deze en nog meer voordelen van de vriendenpas hier.  

Op dinsdag 19 juni vanaf 12u30 gaat de verkoop van de losse tickets van start. 

De seizoensbrochure valt in jouw bus vanaf 14 juni, ook online kan je alles vanaf dat moment terugvinden. 

Kom zeker eens langs op PRIMEUR., onze ontdekkingsavond seizoen 18-19 en maak meteen kennis met de vernieuwde setting van de tuin naast CC Belgica die opnieuw zal ingericht zijn als tuinterras de hele zomer lang. PRIMEUR. is gratis, maar inschrijven is ten zeer aanbevolen!