Proefproject vervoer op maat

CC Belgica stapt in proefproject ‘vervoer op maat’.

Je wil naar het theater maar denkt er niet te geraken? Of na de voorstelling niet meer thuis te raken? Geen nood! Dit theaterseizoen bieden we je voordelig vervoer op maat aan. 
Dit proefproject is een initatief van de vzw Mobar, CC Belgica en het departement Mobiliteit en Openbare Werken van de Vlaamse Overheid. Het kadert in het project 'basisbereikbaarheid' van de Vlaamse Overheid. 

Iedereen kan beroep doen op deze vervoersservice die geldig is op alle betalende activiteiten georganiseerd door CC Belgica (podiumvoorstellingen én vormingen activiteiten allerlei).  Het systeem is NIET van toepassing op activiteiten die door andere organisatoren in CC Belgica worden georganiseerd.
Houders van een UITpas-kansentarief genieten tevens een aangepaste prijszetting. 

Je betaalt per enkele rit:
+ 2 euro van 1 tot 4 km (UiTPAS kansentarief/OK tarief: 0,50 euro)
+ 4 euro van 5 tot 9 km (UiTPAS kansentarief/OK tarief: 1 euro)
+ 6 euro van 10 tot 14 km (UiTPAS kansentarief/OK tarief: 1,50 euro)
+ 8 euro van 15 tot 20 km (UiTPAS kansentarief/OK tarief: 2 euro)
* instapgeld (UiTPAS kansentarief/OK tarief: 0,50 euro)

Praktisch: 

* je vult het formulier in dat zich op deze pagina bevindt en je aanvraag wordt automatisch verstuurd naar de vzw Mobar (tel: 09 216 20 67). Zij regelen verder het plannen van jouw vervoersvraag. 

* koop je tickets aan onze balie en is het niet mogelijk zelf de aanvraag te doen, dan doen wij de aanvraag voor jou. 


Let op: deadline aanvraag = 14 dagen voor de aanvangsdatum van de activiteit. 
De aanvraag gebeurt idealiter vanaf een maand voor aanvang van de activiteit en ten laatste dus 14 dagen voor de activiteit. Korter op datum van de activiteit kan het vervoer niet meer worden gegarandeerd, en vanaf 1 werkdag voor de activiteit kan de aanvraag niet meer aanvaard worden. 

Tot einde seizoen 2018-2019 is dit een proefproject. Na evaluatie zal dan uitgemaakt worden of dit project definitief wordt of wordt stopgezet.

GERELATEERDE INFO