Corona Proof

Je reserveerde voor ons circus-en straattheaterfestival Boulevart Bizar.
We hopen dat je een fantastische tijd beleeft tijdens één van onze wondermooie voorstellingen.
Om ten volle en veilig te kunnen genieten van het evenement, zetten we graag nog eens de belangrijkste afspraken op een rij: 

 • We vragen je nadrukkelijk om de veilige afstand van 1,5m tussen de bubbels te respecteren. Volg daarom de richtlijnen van de medewerkers op het terrein.
 • Ondanks de veilige afstanden, raden we het gebruik van een mondmasker nadrukkelijk aan bij circulatie op de eventzone.
  Bij voorstellingen is het dragen van een mondmasker verplicht.
 • Kom samen met je bubbel naar de locatie, dit vereenvoudigt de vorming van de bubbels ter plaatse. Volg hierbij de instructies van de medewerkers.
  Komt er een persoon uit je bubbel later, wacht dan buiten en begeef jullie samen naar de inkom.
 • Bij het betreden van de locatie wordt gevraagd de tickets klaar te houden (afgedrukt of op een telefoonscherm). Eens je op je plaats zit vragen we om te blijven zitten tot na de voorstelling.
 • Door de veiligheidsmaatregelen beperken we het toiletbezoek graag tot een minimum. Hou daar rekening mee bij het verlaten van je woning.
 • Val je onder één van de risicogroepen? Je bent zeker welkom tijdens onze voorstellingen, maar je maakt zelf best een inschatting van het risico. 
  Tot de risicogroepen behoren personen ouder dan 65 jaar, personen met diabetes, personen met ernstige obesitas, personen met hartziektes, long- of nieraandoeningen en personen met kanker of van wie het immuunsysteem verzwakt is.

Hou het vooral veilig door de nodige afstand te respecteren. Blijf thuis indien jij of iemand in je bubbel ziek is. Gezondheid is een verantwoordelijkheid van ons allemaal.