27 apr

Exclusieve omruilvoordelen UiTPAS

In samenwerking met De Loft zijn er een aantal exclusieve omruilvoordelen beschikbaar. Het gaat hier over onderleggers, totebags en bloempothouders, allemaal gemaakt uit zeilen die ooit gediend hebben om activiteiten van het cultureel centrum mee aan te kondigen.

De Loft is een dagactiviteitencentrum voor volwassenen met een psychosociale kwetsbaarheid. Je kan er in een veilige, rustige omgeving arbeidsmatige of creatieve activiteiten uitvoeren. Samen met jou kijken we op basis van je mogelijkheden naar je toekomst op de arbeidsmarkt of in het vrijwilligerswerk. Er is een aanbod in verschillende sectoren: keukenactiviteiten, houtbewerking, mailings, packing & handling, tuinwerk, huishoudelijke activiteiten, crea-ateliers, cultuur-uitstappen, … Vanuit de verschillende ateliers bieden wij volgende producten aan ter ondersteuning van onze werking: ambachtelijke confituur, mezenkasten, zwaluwnesten, naaiwerk, gehaakte producten, …

Indien je meer wil weten over deze omruilvoordelen kan je hier terecht. Rep je, want er zijn slechts een beperkt aantal items !