07 sep

Nieuwe reeks: Bar Nostalgie

Nostalgie is het gevoel iets belangrijks of dierbaars te zijn kwijtgeraakt. Dit uit zich in heimwee naar het verleden. In een nieuw concept brengen wij het verleden even terug onder de noemer Bar Nostalgie. In een gezellige cafésfeer laten we mensen aan het woord die ons kunnen onderdompelen in boeiende anekdotes over legendarische albums en/of legendarische artiesten.

Als kick-off komt Kurt Overbergh ons op 14 oktober vertellen over zijn passie voor Nick Cave onder de noemer “Nick Cave’s Gloomy, Violent and Dark-eyed children”. In deze monoloog deelt Kurt Overbergh 10 levensverhalen die telkens bij Nick Cave schijnen te eindigen, uiteraard doorspekt met de nodige muziek.

In 2020 werd “What’s Going On” van Marvin Gaye door het vaktijdschrift Rolling Stone op één gezet in de lijst met 500 classic albums. In 2021 bestaat dit album 50 jaar, een uitstekende reden om Wouter Bulckaen op 25 november een vinylpraat te laten doen over dit legendarische soulalbum en de tijdsgeest wanneer het is gemaakt. Soul is a feeling!

Wij zorgen voor een gezellige beleving én een gratis consumptie inbegrepen in de ticketprijs. Nu is het aan u!