07 jun

Programma seizoen '21-'22 vanaf do 17 juni online

Nieuwsgierig naar onze plannen voor na de zomer? We begrijpen het helemaal.
We hebben opnieuw een heel mooi en divers programma klaar staan voor jullie. We weten alleen nog niet echt hoe onze opstart er zal uitzien waardoor onze seizoensstart er dit jaar wat anders uitziet.

Ons aanbod najaar 2021 staat online vanaf 17 juni. 
Koop je vriendenpas vanaf 17 juni - 12.30u 

Je kan dus al op zoek gaan naar onze plannen. Enkel de najaarsprogrammatie is defenitief, in het voorjaar kan er nog wat bij komen.
Onze brochure valt half september in de brievenbus. Voor het eerst staat hier enkel het aanbod van september t.e.m. januari in. Het voorjaar staat in een tweede brochure die in december verstuurd wordt.

Ticketverkoop
Ook onze ticketverkoop volgt deze tweedeling:
- di 14 september: start ticketverkoop voorstellingen september 2021-januari 2022.
- begin januari: start ticketverkoop voorstellingen februari - juni 2022.

Koop je vriendenpas vanaf 17 juni - 12.30u 
 

Het wordt een spannend seizoen voor CC Belgica – we gaan op expeditie! We kijken er naar uit om jullie mee te nemen in dit avontuur.

Volgend seizoen is een speciaal seizoen voor CC Belgica. De voorbije maanden werd druk gewerkt aan de renovatie van Huis Van Winckel. Vanaf het najaar gaan we naar de volgende fase: het huidige gebouw wordt ontmanteld, gerenoveerd en samengevoegd met Van Winckel. Daardoor is onze theaterzaal maar beschikbaar tot eind 2021.

Ons programma '21-'22 is dus in twee delen verdeeld: een najaar met een goed gevulde zaalprogrammatie en een voorjaar waarin we gaan rondtrekken naar verschillende plekken in Dendermonde.
Dit programma is nog niet helemaal af, op onze website kan je het zien aangroeien.
Ook onze ticketverkoop volgt deze tweedeling. Op di 14 september kan je tickets kopen voor de eerste helft van het seizoen. In januari start dan de ticketverkoop voor het voorjaar.
Het programma voor scholen volgt wel de traditionele timing. Het staat reeds online  – inschrijven kan vanaf 7 juni.