21 aug

Start ticketreservatie: woensdag 2 september om 13u

Het kan terug en het mag. Binnenkort kunnen we jullie opnieuw ontvangen, en wat zijn we daar blij om!

We lanceren in deze woelige tijden geen seizoensaanbod maar kiezen ervoor om per twee maanden ons aanbod te updaten en in reservatie te brengen. Op die manier kunnen we goed inspelen op de vele veranderingen en jullie ontvangen in alle veiligheid.  

Vanaf woensdag 2 september om 13u kan je tickets reserveren voor ons aanbod in september en oktober. Het up-to-date aanbod voor september en oktober kan je vanaf 31/08 op onze website vinden. 

Reserveren kan je online, maar ook via onze ticketbalie. Betalen die je pas later, als we zeker zijn dat de voorstelling doorgaat. Wil je zeker zijn van je stoel, aarzel dan niet om te reserveren, er geldt nog steeds een publieksbeperking in onze zaal. Reserveren kan in bubbels van maximum 5 personen, en je krijgt automatisch een plaats toegewezen in de zaal.

De vriendenpas zal dit seizoen uitzonderlijk niet aangeboden worden.We kiezen ervoor dat de weinige zitjes die we kunnen aanbieden door iedereen op hetzelfde moment te reserveren zijn. Kocht je reeds een vriendenpas, dan ontvang je van ons een mailtje ivm de terugbetaling. 

Tot binnenkort!