20 aug

Start ticketverkoop sep '21 - jan '22

Nieuwsgierig naar onze plannen voor na de zomer? We begrijpen het helemaal.
We hebben opnieuw een heel mooi en divers programma klaar staan voor jullie. Terwijl we de laatste hand leggen aan een nieuwe brochure kan je nu alvast ons aanbod najaar 2021 terugvinden op onze website!


Onze brochure valt half september in de brievenbus. Voor het eerst staat hier enkel het aanbod van september t.e.m. januari in. Het voorjaar staat in een tweede brochure die in december verstuurd wordt.

Ook onze ticketverkoop volgt deze tweedeling:

- di 14 september 12u30: start ticketverkoop voorstellingen september 2021-januari 2022 voor wie een vriendenpas heeft, groepen vanaf 15 personen en jongeren -26 jaar. 

- do 16 september 12u30: start ticketverkoop voorstellingen september 2021-januari 2022 voor iedereen.

- begin januari: start ticketverkoop voorstellingen februari - juni 2022.


Koop je vriendenpas nu al aan!  

Het wordt een spannend seizoen voor CC Belgica – we gaan op expeditie! We kijken er naar uit om jullie mee te nemen in dit avontuur.

Volgend seizoen is een speciaal seizoen voor CC Belgica. De voorbije maanden werd druk gewerkt aan de renovatie van Huis Van Winckel. Vanaf het najaar gaan we naar de volgende fase: het huidige gebouw wordt ontmanteld, gerenoveerd en samengevoegd met Van Winckel. Daardoor is onze theaterzaal maar beschikbaar tot eind 2021.

Ons programma '21-'22 is dus in twee delen verdeeld: een najaar met een goed gevulde zaalprogrammatie en een voorjaar waarin we gaan rondtrekken naar verschillende plekken in Dendermonde.
Dit programma is nog niet helemaal af, op onze website kan je het zien aangroeien.

Het programma voor scholen staat ook reeds online  – inschrijven kan vanaf 7 juni.