Amelie Albrecht

Zwaar leven

©Freya De Corte

Voor deze voorstelling heb je een Covid Safe Ticket nodig.
Iedereen moet dan niet alleen een geldig ticket voor de voorstelling kunnen tonen maar ook een geldig (digitaal of geprint) Covid Safe Ticket in combinatie met een identiteitsbewijs met foto. Na die controle kan je in de zaal naast elkaar zitten en hoef je geen mondmasker te dragen. Je mag dat uiteraard wel doen als je je daar beter bij voelt.
Omdat de controle hiervan extra tijd kost, vragen wij om zeker tijdig naar CC Belgica te komen.

De 27-jarige Amelie Albrecht kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo’s Comedy Cup opleverde. Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig. En toch is het leven er niet bepaald lichter op geworden. Blij moeten zijn omdat je dan toch iets van je leven maakt is ook een opgave.
Amelie’s comedy wordt gekenmerkt door een stevige portie je m’en foutisme en zelfrelativering.
Pure stand-up comedy van het energiezuinige soort. En dat in haar thuisstad Dendermonde.

"Amelie Albrecht is nogal een verschijning: présence op het podium, gortdroog, geen franjes, to the point, een mitraillettevuur aan grappen." VRT NWS na Humo’s Comedy Cup 2018

 

Het voorprogramma wordt verzorgd door ELIAS VAN DINGENEN

Elias Van Dingenen (°88) staat sinds 2016 op het podium en haalde in 2018 de finale van de Radio 2 Humorklas. Hij slaapt onvoldoende en snapt weinig van het leven. Deze Gentenaar praat over seks, drugs en gelijk welk muziekgenre op dat moment in smaak is. Hij schopt vaak tegen de schenen, maar doet dit resoluut met een kwajongensglimlach.

Wanneer?

  1. zaterdag 30 oktober 2021 — 20u00 — Belgica Theater