de KOE - The Courage to be Disliked

livestream

© Koen Broos

Je kan een ticket kopen tot do 22 april - 12u.

 

 

Een verduiveld slim en vermakelijk ding waarin theater en film in elkaar grijpen (...). ★★★★FocusKnack

"Zo maak je dus een doordachte onlinevoorstelling." ★★★★ De Morgen

Een puissant rijke vrouw daalt elke week de marmeren trappen van haar penthouse af, recht naar de borrelende onderbuik van de stad. Daar observeert, fileert en memoriseert ze tot in detail wat ze ziet, hoe weerzinwekkend ook. Na elke tocht deelt ze haar mijmeringen: ze mag dan wel rijk zijn, ze is ook genereus.

"Met haar naturel, haar intimistische acteerstijl en steeds weer die ontwapenende lach bewijst Natali Broods hier alweer wat een fenomenale actrice ze is." ★★★★ De Standaard

 

Natali Broods speelt voor het eerst bij de KOE alleen. Met een documentaire over een toneelstuk dat over maken van een documentaire gaat, trekt de KOE alle digitale registers open. Verwacht je niet aan een doorsnee livestream, maar bereid je voor op een gloednieuw genre: de scripted reality one woman live stream making of show.
De KOE komt naar je toe, vanap het podium maar met een camera als extra personage en Dendermonde als figurant.

 

Praktisch

- Tickets voor de livestream kunnen aangekocht worden tot 22 april om 12 uur.
- net als bij een klassieke voorstelling is het aantal plaatsen voor de livestream beperkt. Bestel dus tijdig je tickets!
- Je krijgt de link naar de livestream op de dag van de voorstelling in je mailbox om 16 uur. Check zeker je spamfolder als je geen link hebt ontvangen.

credits
Peter Van Den Eede (regie), Willem De Wolf (tekst), Natali Broods (spel), Bram De Vreese (licht en decor), Koen Broos (foto), De Koe (productie)

Wanneer?

  1. donderdag 22 april 2021 20u00 Laatste tickets