FROEFROE

Roodhapje 5+

FROEFROE

Nieuwe tijden, dezelfde sprookjes, of toch net niet...

Roodkapje is deze week bij haar mama. Moeder vraagt haar een klusje te doen. Grootmoeder is een beetje ziek en 99 jaar. Ze woont aan de andere kant van het bos. Roodkapje gaat haar pannekoeken en wijn brengen. Het is een hele trip door het grote bos naar Grootmoeder. Gelukkig is Roodkapje niet bang, ze houdt van dieren, vooral van Eekhoorns, Konijntjes en iets minder van Grote Boze Wolven. En wil het toeval nu dat ze juist die tegenkomt vandaag.

Enkele seizoenen geleden maakten we een openlucht concert met liedjes voor Theater Aan Zee, nu is deze voorstelling afgewerkt tot een volwaardige muziektheatervoorstelling (voor openlucht maar ook voor zaal). Jan Maillard schreef ROODKAPJE voor HETPALEIS en het was een topper.

"Een mustsee voor iedereen, ook voor kinderen."

citaat Pol Schyvens


Met Marianne Loots, Thais Scholiers, Danaé Bosmans en Gert Jochems als acteur-zangers, live muziek van Nelle en Diene Bogaerts ofte "Lili Grace". Met deelname van uw eigen dansende kids op de scène maar toch vooral een heel leuke, heerlijk geflipte, super spannende muziektheaterversie van Roodhapje.
Regie: Marc Maillard - Tekst: Jan Maillard
Poppen en kostuums: Jan Maillard, Ina Peeters, Patrick Maillard en vooral Astrid Michaelis.
Decor: Gert Dupont, Jo Heijens, Marc Maillard en vooral Janneke Hertoghs.

Vraag na de voorstelling ook uw gratis CD met alle liedjes, gegarandeerd meezingfeest !

tekst is van Jan Maillard en de muziek van Lili Grace die u kan kennen van onze Labyrint of Pentamerone voorstelling. (Finale Rockrally, Pukkelpop, Trix, Sigrid Festival etc.)

Deze voorstelling wordt gespeeld in de Feestzaal van Oscar Romero, Onze Lieve Vrouw Kerkplein, ingang poort naast nr 3, Dendermonde
Praktisch:
- je zit per bubbel
- je houdt je mondmasker aan
- je wordt naar de juiste plaats verwezen en neemt per bubbel plaats

Wanneer?

  1. zondag 20 juni 2021 14u00 Koop tickets
  2. zondag 20 juni 2021 16u00 Koop tickets