GERUIS #3

STAKE - voorprogramma Mathlovsky

GERUIS #3

Amper een decennium geleden begonnen 4 jongeren, toen 12 jaar oud, muziek te maken in een kleine repetitieruimte ergens in Vlaanderen. Hun muziek was luid, hard, zonder compromissen en verslavend goed. 

Voor ze het goed en wel beseften waren deze bescheiden jongens overal aan het toeren, eerst in België, vervolgens doorheen heel Europa. Aan een waanzinnig tempo bleven ze nieuwe muziek maken, 4 albums in de afgelopen 10 jaar. Steak Number Eight was sneller en groter geworden dan ze ooit hadden kunnen dromen. Ze speelden in voorprogramma’s van internationale bands en stonden op hoofdpodia van diverse grote festivals. Groot was ieders verbazing dan ook toen ze in thuisstad Gent hun ‘afscheid optreden’ aankondigden. 

Echter, het bleek geen écht afscheid te zijn. De band kondigde snel aan om met de vier bandleden verder te gaan onder de naam STAKE.  Hun metamorfose zou niet enkel een naamsverandering zijn maar een heel nieuw hoofdstuk met een ongeziene energie. 
De muziek van STAKE is ‘Hyper atmospheric grunge core’, of misschien wel ‘Post-metal-oriented melodic sludge’. Oordeel zelf maar…

Mathlovsky warmt jullie alvast op met een stevig voorprogramma!

 

 

Wanneer?

  1. vrijdag 12 november 2021 — 20u00 — Belgica BiS