Geruis #4 - nieuwe datum

Stef Kamil Carlens SOLO

© Charlie De Keersmaecker

Dit concert werd omwille van Corona restricties verplaatst naar 20 juni 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

Stef Kamil Carlens (dEUS -en Zita Swoon oprichter) klinkt als herboren!

Stef Kamil is een begenadigd gitarist met een stem die doorheen de jaren alsmaar dieper en warmer is geworden. In zijn solo shows omringt hij zich met een keur aan opmerkelijke instrumenten. Aan z’n voeten ligt een houten basharmonium en percussie van schelpen en belletjes, rechts van hem staat een toren vintage synths, orgeltjes en drummachines en rondom hem heen pronken een reeks bijzondere gitaren, waarop hij met regelmaat z’n bottleneck laat sliden.

Het geheel vormt een kleurrijke biotoop waarin de rijke verbeeldingswereld van de songs uit zijn ondertussen impressionante repertoire kan gedijen en hij sferen doet ontstaan die reiken van bluesy melancholie tot funky vrolijkheid.

Omdat hij soms met zeven instrumenten tegelijkertijd in de weer is, lijkt z’n spel wel een soort choreografie te worden, waarin minutieus getimede bewegingen een krachtige maar verfijnde eenheid van groove en melodie vormen. Stef Kamil staat alleen op het podium, maar bijwijlen lijkt het wel alsof er een volledige band staat te spelen!

Wanneer?

  1. zondag 20 juni 2021 20u00 Zaal 't Sestich Laatste tickets