Jasper Steverlinck

Churches Tour

Tom Gorre

Dit concert wordt uitgesteld n.a.v. de coronamaatregelen van toepassing in januari 2022 van 14 januari naar 20 mei 2022. Tickets blijven geldig op de nieuwe datum, we brengen de tickethouders persoonlijk op de hoogte.  

Jasper Steverlinck heeft al lang aangegeven ooit een tournee langs kerken te willen doen en nu is het eindelijk zo ver. De enige die hem vergezelt is Valentijn Elsen, naast zijn soulmate bovenal een uitmuntend pianist die de kunst verstaat om met weinig noten veel te zeggen. Dat Jasper een fenomenaal zanger en songschrijver is, daar hoeft niemand nog van overtuigd te worden. Hij heeft met Night Prayer reuzensprongen gemaakt en zoals het een goed artiest betaamt is hij ook altijd op zoek naar vernieuwing zonder daarbij de eigen identiteit te verliezen.
Jasper Steverlinck is ondertussen een uniek muzikaal fenomeen, met de voorbije jaren zowat 100 uitverkochte concerten en meer dan 60.000 verkochte tickets tijdens zijn laatste Night Prayer-tournee en een succesalbum dat één van de best verkochte was in 2018.

 

 

Wanneer?

  1. vrijdag 20 mei 2022 — 20u00 — Kerk Sint-Egidius
Op de spits

Op de spits

Meer info

Festival