OOGST & hirngespinst

het PAK-KET-MEE-PAKKET 5+

OOGST & hirngespinst

Kinderen in huis met goesting om te knutselen en de wereld te verkennen? Dan is deze uitdaging iets voor jullie!

Maak een vouwmens of neem een warmtebad. Brouw wat zomerdorst of een beetje krijtblijheid. Stuur verwarmende post naar een onbekende en zorg voor de bijen dankzij de zaadbom. Bedenk iets voor het leukgescheur en knoopwatkleur naar je buur.

Elk PAK-KET-MEE-PAKKET bestaat uit tien verwarmende opdrachten met duidelijk stappenplan. Je kan ze los van elkaar uitvoeren in je gemeente en op straat.
Zo kan je kleine ingrepen doen in je eigen omgeving en meewerken aan een warmere wereld!

Met het PAK-KET-MEE-PAKKET kunnen kinderen artistiek bezig zijn binnen de eigen veilige bubbel.
Het repareren van de wereld, het concept van hirngespinst als ook de zorg, de bouwsels en groene vingers van OOGST, komen aan bod in dit pakket.
Waar OOGST focust op voeding, bouwen, actief deelnemerschap, rust en samen ontdekken, zorgt hirngespinst voor een theatrale, filosofische en enthousiaste insteek.

Elk PAK-KET-MEE-PAKKET bestaat uit tien verwarmende opdrachten, met inspirerend stappenplan, die thuis, in (klas)groep en in de openbare ruimte uitvoerbaar zijn. Hierdoor wordt de voeling met de stad, de omgeving en medemens vergroot en ontstaat een zorgzamere wereld.
Een tiental urban interventions ter aanmoediging om met een andere blik naar je omgeving te kijken, een gedachtegang of standpunt van iemand anders te volgen en om iets positiefs te doen voor een onbekende.

Koop online je 'ticket' en kom dan je pakket afhalen in het gebouw. 
 

De PAK-KET-MEE-PAKKET ten worden door OOGST & hirngespinst zelf geproduceerd, in samenwerking met BuSO scholen De Ark en De Varens, vormgegeven met oog voor detail en ecologische materiaalkeuze.

Wanneer?

  1. vrijdag 30 juni 2023 09u00 Koop tickets