PAK DE POEN! 6+

Cie Barbarie en de Studio - Livestream ikv Stream 92

PAK DE POEN! 6+

Deze voorstelling werd gestreamd en kan op dit moment niet meer worden herbekeken.   

Nu de nieuwe theatervoorstelling even op de plank moet blijven liggen, komen Cie Barbarie & De Studio tot bij ons met een knallende theatervoorstellingtelevisieshow. Een show met een live publiek uit de jaren stillekes, levensechte kandidaten en al even geloofwaardige prijzen. Eentje waarin geld te verdienen valt. Veel geld. En misschien valt er voor de kijker thuis ook wel iets te winnen?

PAK DE POEN! ontleent haar naam aan een legendarische televisieshow uit de jaren tachtig. Een prestigeproject dat uitdraaide op een fiasco: alles wat fout kon lopen, liep ook echt mis. Ook onze PAK DE POEN! zal een gigantische rollercoaster van falen en mislukken worden. Een show die al even hard doordraait als ons kapitalistisch systeem.

Cie Barbarie houdt als gezelschap actuele thema’s tegen de lamp en snijdt ze vervolgens op kindermaat. Deze keer moet ons huidig kapitalistisch systeem eraan geloven.

Credits
Concept: Liesje De Backer, Karolien De Bleser, Amber Goethals, Lotte Vaes & Sarah Vangeel 
Spel Liesje De Backer, Amber Goethals, Lotte Vaes & Sarah Vangeel 
Regie Karolien De Bleser 
Tekst Karolien De Bleser i.s.m. de spelers 
Scenografie Michiel Van Cauwelaert 
Vormgeving Viviane van der Poel 
Kostuums Leila Boukhalfa 
Geluid & techniek Saul Mombaerts, Jannes Dierynck, Koen De Wilde & Sarah Feyen 
Grafisch ontwerp Nick Mattan
Een coproductie met De Studio, BRONKS & PerPodium met dank aan Needcompany & Beeldsmederij De MAAN met de steun van de Vlaamse Gemeenschap & Tax Shelter

Wanneer?

  1. zondag 31 januari 2021 — 15u00