René Van Meurs

2636

©Anne van Zantwijk

René Van Meurs is momenteel herstellende van Covid waardoor we ons helaas genoodzaakt zien om deze voorstelling te annuleren. Tickethouders worden op de hoogte gebracht in verband met de terugbetaling van hun ticket. 

“Kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig.” - Dagblad Trouw★★★★ 

René staat aan de vooravond van een nieuwe fase! Met z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Dan moet je er ineens echt wat van gaan maken. Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden, dat soort dingen. Maar wat als je daar nog niet klaar voor bent en je gewoon nog wat wil dollen?

Misschien kun je dan het beste terug naar de basis. Om eens kritisch te bekijken wat je gevormd heeft en hoe je het dan nu het liefste zelf zou willen doen.

Laat René er maar weer een avond over vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten nog altijd bomvol steengoede grappen.

Deze voorstelling is ook een UiTPAS omruilvoordeel. Via uitpas.be kan je je punten ruilen voor een gratis ticket!

Over René van Meurs:

René van Meurs is al jaren vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met vier avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en werd in 2018 genomineerd voor de Neerlands Hoop.  Voor zijn vijfde voorstelling werkt hij opnieuw samen met zijn vaste regisseur Laurens Krispijn de Boer.

Deze voorstelling kadert in een tour van Toernée Mondial. Kom hem ontdekken!

 

Wanneer?

  1. vrijdag 4 november 2022 — 20u00 — Zaal 't Sestich