Parrinello Angelo

Sintvoorstelling

Broemmm! 2+

De Sint brengt de voorstelling Broemmm! als cadeautje.

Voor of na de voorstelling kan je een bezoekje brengen bij de Sint, genieten van de Pietenband en nog veel meer SINTplezier. 

Een beeldende voorstelling vol avontuur waarin op humoristische wijze de kleuterpuberteit verbeeld wordt. Het zelf willen doen, het tegendraads zijn, ‘ja’ roepen als er ‘nee’ wordt gezegd, ‘nee’ stampen als er ‘ja’ wordt verlangd, maken de voorstelling voor zowel kinderen als hun ouders zeer herkenbaar.
De kinderen voelen zich onmiddellijk betrokken en beleven samen met Broem en haar baasje Zip de spannendste avonturen.

Een vrolijke voorstelling vol fratsen, zonder woorden en met veel humor. 

 

 

BROEMMM

ELLEN SMETS THEATER

Broemmm! is een beeldende voorstelling vol avontuur waarin het thema peuter- en kleuterpuberteit op humoristische wijze verbeeld wordt. Het zelf willen doen, het tegendraads zijn, ‘ja’ roepen als er ‘nee’ wordt gezegd, ‘nee’ stampen als er ‘ja’ wordt verlangd, maken de voorstelling voor zowel kinderen als hun ouders zeer herkenbaar. 

De kinderen voelen zich onmiddellijk betrokken en beleven samen met Broem en haar baasje Zip de spannendste avonturen. Zip wil weg met haar autootje Broem, ze wacht op haar vriend Deus maar die komt maar niet. Uiteindelijk besluit ze zonder hem te vertrekken maar Broem start niet… 

De kinderen schateren om de capriolen van Zip en haar onwillig autootje want niet alles verloopt zoals verwacht…

Wanneer?

  1. zondag 13 november 2022 — 11u00 — Zaal 't Sestich
  2. zondag 13 november 2022 — 14u00 — Zaal 't Sestich
  3. zondag 13 november 2022 — 16u00 — Zaal 't Sestich