Sintvoorstelling

De Spiekpietjes mini-musical

De spiekpietjes

De sint brengt als cadeautje weer een niet te missen voorstelling mee! 
ps: de voorstelling heeft een nieuwe datum ! 
Gratis voorstelling, maar reserveer wel een plaatsje. 

De Spiekpietjes komen!! 

In deze mini-musical leren we wat je allemaal moet kunnen om een ECHT Spiekpietje te zijn. Krijgen de Pietjes op het einde hun Spiekpietjesdiploma van Sinterklaas? Dit ervaar je allemaal in 50 minuten pure FUN!

 

Een energiek duo brengt met hun mooie zang, leuke dansjes en heel veel humor een perfecte familievoorstelling! Met behulp van verschillende instrumentjes en rekwisieten maken ze deze voorstelling tot een dynamisch en interactief kinderspektakel. Ze zingen bekende en nieuw geschreven Sinterklaasliedjes.
 

De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige populaire boekenreeks van Thaïs Vanderheyden.

Productie: Arto Entertainment

Tekst & Muziek: Tom Dewulf

 

Thaïs Vanderheyden schreef meerdere succesvolle kinderboeken zoals ‘Grote Kunst voor Kleine Kenners’, ‘De warenhuismuisjes’, ‘Zandmannetje waar blijf je’, ‘Over botjes, protjes en snotjes’ en  ‘De vuilnisbeltbeestjes’. Haar boeken worden door kinderen over de hele wereld gelezen. Haar stijl is humoristisch, overvol en kleurrijk. Er valt bij elke voorleesbeurt iets nieuws te ontdekken.

 

Boekenreeks ‘De Spiekpietjes’ : een nieuwe sinterklaastraditie

Met ‘De Spiekpietjes’ vulde Thaïs de vraag uit haar eigen kindertijd in ‘Hoe komt de Sint aan zoveel informatie?’. Het concept betrekt ouders, grootouders en begeleiders van kinderen bij het uitkijken naar het mooiste kinderfeest van het jaar.

 

De Sint moet zich goed voorbereiden om naar ons land te komen. Hij wil weten welke kinderen braaf zijn en welke ondeugend. Daar heeft hij zijn Spiekpietjes voor. Het zijn kleine Zwarte Pieten die zich bij kinderen in huis of in een klasje verstoppen. In de serie 'De Spiekpietjes' verstoppen de pietjes zich op de gekste plaatsen en helpen ze de Sint altijd om alle cadeautjes op tijd te hebben en ieder kind blij te maken.

 

Sinds 2015 worden er jaarlijks expo’s georganiseerd rond de boeken van ‘De Spiekpietjes’. Tijdens de laatste editie telden ze 15.000 bezoekers in 5 weken tijd! De FB community rond De Spiekpietjes is, zeker in de periode voorafgaand aan de Sint, een actieve community van ouders, grootouders, juffen en meesters…, met veel feedback en volgers (+ 6000).

 

Nog meer Sintplezier ?! www.dendermonde.be/sintinDendermonde

Wanneer?

  1. zondag 14 november 2021 14u00 Belgica Theater Uitverkocht
  2. zondag 14 november 2021 16u00 Belgica Theater Uitverkocht