Stream 92

Lunchconcerten via Livestream

Stream 92

In deze tijden van culturele lockdown willen de verenigde cultuurhuizen van regio Dijk92 hun publiek blijven verwennen met fijne voorstellingen. Onder roepnaam STREAM 92 stelden de cultuurhuizen een gratis programma samen om de maand januari in schoonheid door te komen.  

Dit aanbod werd goed gesmaakt dus doen we in februari en maart gewoon verder!

De komende weken zal STREAM92 jouw vaste lunchpartner worden op vrijdagmiddag, met kleine concerten vanop unieke en verrassende locaties. De artiesten hebben bovendien ook een band met onze regio DIJK92.

Op de agenda:

Je kan deze streams bekijken via onze facebookpagina en via de facebookpagina van DIJK92. De concerten starten telkens om 12u30 en duren ongeveer een halfuurtje. Ideaal om even de gedachten te verzetten tijdens de lunchpauze!

Te laat of geen tijd? Je kan de lunchconcerten nog herbekijken tot 48u na de uitzending!

STREAM 92 is een initiatief van Dijk92 en de cultuurhuizen van Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Wetteren, Wichelen en Zele.

CC Nova - Wetteren
CC Belgica - Dendermonde
GC De Pit - Buggenhout
GC De Wiek - Zele
CC De Stroming - Berlare
GC De (2) Dorpen - Laarne
CC De Biekorf - Lebbeke
't Ankerpunt - Wichelen
CC Jan Tervaert - Hamme
 
Dijk92 is een intergemeentelijk samenwerkingsverband verbonden door Dender, Durme en Schelde. Samen delen we de ambitie om vanuit culturele en maatschappelijke uitdagingen een culturele meerwaarde voor de regio te realiseren. Samenwerking binnen en buiten de cultuursector is een van de belangrijkste hefbomen in de realisatie van haar ambitie. Dijk92 verkent en ondersteunt culturele initiatieven met (potentiële) bovenlokale uitstraling.