TeneraMunda* zoekt Lokale Helden!

Vi.be

Update !!! De uiterlijke indiendatum is verplaatst naar 20 juni !!

Na onze oproep om een ode te maken aan de Belgische muziek merken we dat er héél wat animo is om weer creatief bezig te zijn. Dus breien we er gewoon een vervolg aan !!

De opdracht is simpel: kies een nummer uit de top 57 van CC Belgica. Ga er creatief mee aan de slag, maak er een filmpje van en bezorg het ons via info@ccbelgica.be  . Op 20 juni 2021 sluiten we de inzendingen af en kiest een jury de meest geïnspireerde en creatieve cover.

En wat valt hier dan mee te verdienen? Wel, de groep/DJ/producer die als eerste eindigt krijgt de kans om een uniek traject te doorlopen:

Een workshop door Bandwerk over hoe jezelf als muzikant te presenteren via digitale media

P.a.-repetities in jeugdhuis Zenith begeleid door een professioneel muzikant

Twee opnamedagen in The Image and Sound Factory in Appels.

Een professionele fotoshoot door  Like your Footprint.

Een professionele video-captatie door Wolfmedia.

Beste wel de moeite, niet? Zin gekregen? Schrijf je dan hier in en misschien ben jij wel onze nieuwe Lokale Held !

*TeneraMunda is ontstaan in 1996 vanuit de jeugddienst en jeugdraad van Dendermonde. Bedoeling was om alle bands in de stad te groeperen en op een CD te zetten en hen ook een podiumkans te bieden. In de loop van de jaren zijn er zo 4 CD's verschenen met in totaal 57 groepen/muzikanten/DJ's. Enkele namen die de revue zijn gepasseerd: Asimov, Jane's Determined (later Janez Dedt.), The Father, The Son and The Holy Simon, Cracked Spirits, Zuperking, Jerusalem The Black, ...