Zie ze Zingen

Singalongs bij Wintering

Zie ze zingen

Zingen is zoals maïzena! Verbindend. Dat is het uitgangspunt van zangopzweepster Geertrui Coppens en gitarist Jasper De Mulder van Zie Ze Zingen.

Zie Ze Zingen staat voor samenzang die zalig, zinnenprikkelend en een tikkeltje zot is. Zowel timide als uitbundige zangers, mét en zonder ervaring, stemvast of wankel, kunnen hun draai vinden bij Zie Ze Zingen. Nummers van alle mogelijke genres passeren de revue.

Zie Ze Zingen sleept je mee in een samenzangavontuur met uitgekiende arrangementen en laagdrempelige meerstemmigheid van alomgekende songs. Ze doen dat met veel humor, respect voor iedereen en zorgen voor kippenvel én hilariteit. 

Voor het WINTERING Singalong parcours zet Zie Ze Zingen de schouders onder een koor van Dendermondenaren dat nog lang zal nazinderen. Of je nu timide of uitbundig bent, stemvast of winkel .. kom maar Zie ze Zingen!

Zie Ze Zingen ontstond als aanhangsel van het tv-productiehuis Zie Ze Doen (De Bende Van Wim, Het Peulengaleis, Nefast voor De Feestvreugde, nieuw concept met Peter De Graef,...) van Geertrui Coppens. Omdat ze op set iedereen aan zingen bracht, was de stap van televisie naar singalongs klein: ‘Ik ben minstens even verzot op samenzang als op tv-maken. Het is gewoon een andere manier van connecteren. In samenzang kan je alles kwijt: ontroering, uitbundigheid en vooral veel samenhorigheid.‘

Enkele quotes van Zie Ze Zingers:

“Zingen zonder zorgen”

“Zalig zotjes, zachtmoedig, zinvol onzinnig, zeldzaam”

“Experts in het pure, oprechte genieten en creëren van levensvreugde”

“Brigitte Kaandorp-achtige zottigheid en schwung”

“Zie Ze Zingen is een verademing in een wereld waar het nooit genoeg is”

Wanneer?

  1. zondag 27 september 2020 10u30 Sint-Jozefarbeiderkerk ('t Keur) Gratis
  2. zondag 25 oktober 2020 10u30 Sint-Jozefarbeiderkerk ('t Keur) Gratis
  3. zondag 22 november 2020 10u30 Sint-Jozefarbeiderkerk ('t Keur) Gratis
  4. zondag 27 december 2020 16u00 Sint-Jozefarbeiderkerk ('t Keur) Gratis
  5. zondag 17 januari 2021 10u30 Sint-Jozefarbeiderkerk ('t Keur) Gratis
  6. zaterdag 23 januari 2021 18u00 Sint-Jozefarbeiderkerk ('t Keur) Gratis