Veelgestelde vragen

We krijgen veel vragen van onze bezoekers. Hieronder geven we je antwoord op de meest gestelde. 

Welke voorzorgsmaatregelen neemt cc Belgica tegen het coronavirus?
+ Welke voorzorgsmaatregelen kunnen we als bezoeker zelf nemen?
+ Op mijn ticket staat enkel een rijnummer?
+ Kan ik nog naast mijn partner/kind/vriend/vriendin zitten?
+ Ik heb een ticket gekocht, maar de voorstelling kan toch niet doorgaan. Krijg ik dan mijn geld terug?
+ Is er een vestiaire?
+ Hoe blijf ik op de hoogte?

Welke voorzorgsmaatregelen neemt cc Belgica tegen het coronavirus?
In het Belgica theater zullen slechts een beperkt aantal zetels beschikbaar zijn. Op die manier is er telkens voldoende veilige ruimte tussen de verschillende bubbels. Er is een circulatieplan om het gebouw en de zaal te betreden. Volg de aangegeven instructies en de richtlijnen van onze medewerkers. Voorafgaand aan het evenement ontvang je ook een mail met praktische info omtrent je bezoek aan CC Belgica.

Welke voorzorgsmaatregelen kunnen we als bezoeker zelf nemen?
CC Belgica vraagt iedere bezoeker om de mond en neus te bedekken met een mondmasker. Breng dus je eigen exemplaar mee. Kom samen met je bubbel naar het cc, dit vereenvoudigt de toegang tot de zaal. Daarnaast vragen we je om zeker een half uur op voorhand te komen zodat iedereen mondjesmaat kan plaatsnemen. Onze kassa is zoals steeds een uur voor aanvang geopend. 

Op mijn ticket staat enkel een rijnummer? 
Dit is perfect normaal. In onze schouwburg werken wij tijdens de corona-periode enkel met rijnummers zodat je bij het plaatsnemen op de jou toegewezen rij, geen andere bezoekers kruist. Je neemt de eerstvolgende vrije plaats in en laat 2 zetels open tussen de naastgelegen bubbel. 
Op alle andere locaties wordt er niet met nummering gewerkt en wend je je best tot de onthaalmedewerkers om jouw plek in te nemen.  

Kan ik nog naast mijn partner/kind/vriend/vriendin zitten?
Je bestelling is jouw bubbel. Alle tickets die je in 1 bestelling invoert (max. 5 tickets) worden door ons ticketingsysteem beschouwd als een bubbel. Tussen de bubbels wordt voldoende veilige ruimte gehouden.  Je kan dus naast jouw partner/kind/vriend/vriendin zitten indien je de tickets in 1 bestelling opneemt. Bij familievoorstellingen kan je max 10 tickets bestellen, zodat je met een groot gezin ook bij elkaar zit.

Is er een vestiaire?
Er is geen aparte vestiaire voorzien, doch doordat in de zaal telkens een rij opengelaten wordt, kunnen jassen geplaatst worden op de zetel voor diegene waarop je zit.
In Belgica BiS zijn er lockers, in zaal 't Sestich is zijn er aparte vestiairemodules waarin je jouw jas zelf kan plaatsen. Hou voldoende ruimte tussen de jassen.  

Ik heb een ticket gekocht, maar de voorstelling kan toch niet doorgaan. Krijg ik dan mijn geld terug?
Ja absoluut. Als er voorstellingen alsnog moeten geannuleerd worden, gaan we onmiddellijk over tot terugbetaling. 

Hoe blijf ik op de hoogte?
Indien er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen we die altijd delen via onze website, nieuwsbrief en sociale mediakanalen. Je kan ons ook bereiken op het nummer +32 052 20 26 26 of via info@ccbelgica.be.

...