Vriendenpas

Vriendenpas

De Vriendenpas is het abonnementsysteem van CC Belgica, en biedt heel wat extra voordelen. Trouwe bezoekers en/of bezoekers die ons een warm hart toedragen, kunnen dus kiezen voor de Vriendenpas. En we leggen ze dan extra in de watten.

 

Koop hier je vriendenpas samen met je tickets
Je hoeft de vriendenpas niet meer op voorhand te kopen en moet maar één keer langs de betalingsprocedure. Je kan je bestelling ook aanvullen met tickets voor -26j
en vanaf 19/06 -12.30u ook tickets aan basisprijs.

 

Je kan je vriendenpas met je tickets ook in éénzelfde bestelling aankopen. In dat geval hoef je geen code in te geven bij de voorstellingen. Het ticketsysteem berekent automatisch de vriendenprijs. Wanneer je later nog voorstellingen bijboekt moet je wel de unieke code vermelden die op je vriendenpas staat. 
OPGELET: in dit aankoopproces verzamel je eerst al jouw voorstellingen in een winkelmandje zonder specifieke stoelkeuze en pas op het einde (net voor het afrekenen) kan je de voorgestelde zitjes aanpassen. 
 

koop hier alleen uw vriendenpas

Je kan ook je vriendenpas aankopen zonder al meteen de voorstellingen te boeken. In dit geval krijg je een code toegestuurd die je dan kan ingeven wanneer je de voorstellingen boekt. 


Waarom vriend worden?
Voordelen: 

 • Je hebt voorrang bij de ticketverkoop. 
 • Je betaalt het goedkoopste tarief voor alle voorstellingen, films en educatie. Bovendien heb je gratis toegang tot de lezingen.
 • Vanaf seizoen '18-'19 krijg je 4€ korting bij elke voorstelling, vanaf 3 voorstellingen heb je je vriendenpas dus terugverdiend. 
 • Nieuw vanaf juni 2018 is ook de ruilgarantie. Tot 2 weken voor de voorstelling kan je als vriend je ticket ruilen voor een andere voorstelling of een tegoedbon. Per geruild ticket wordt 1€ administratiekost aangerekend. 
 • Exclusief voor Vrienden zijn er tijdens het seizoen speciale acties, kleine en grotere verrassingen.
 • Als vriend van CC Belgica heb je ook bij onze partners heel wat voordelen: Cinema Albert Zwembad Olympos, de Bib, CC Nova Wetteren,... hebben je allemaal wel een korting of een extra voordeel aan te bieden.
 • Je bent niet verplicht om meteen een aantal voorstellingen vast te leggen. Je kan één of enkele favoriete voorstellingen boeken en nadien op eigen tempo andere voorstellingen toevoegen. Je kan nu al enkele voorstellingen kiezen, zonder direct een jaar vooraf alles in te plannen.
   

De Vriendenpas praktisch

 • Een Vriendenpas kost 10 euro. Je kan hem aan de balie of online aankopen.
 • Een Vriendenpas wordt geregistreerd op naam. Je ontvangt hiervoor een individuele code.
 • Elk gezinslid dient dus een Vriendenpas te kopen om van de voordelen te genieten. Dit is ook belangrijk voor het samenzitten. Opgelet: jongeren (-26j) moeten geen Vriendenpas kopen, zij krijgen dezelfde korting via het jongerentarief. 
 • Op elke Vriendenpas staat een unieke code, deze moet je vermelden bij de reservatie van je tickets.
 • Bij je online aanvraag vul je je e-mailadres in. Op dit adres ontvang je dan de bevestigingsmail en wordt je op de hoogte gebracht van de extra’s voor de vrienden.
 • Vriendenpassen worden niet terugbetaald.
 • Wie niet online kan betalen, kan tijdens de kantooruren een Vriendenpas aanvragen in het cultuurcentrum

 

FAQ

- ik heb mijn vriendenpas/ticket gekocht maar krijg niets in mijn mail.
Kijk eens bij spam. De mail die de code en tickets verstuurt komt niet van onze ticketbalie, maar wordt automatisch verstuurd vanuit het programma. Zo'n mails komen vaak bij spam terecht, zeker als je ze voor de eerste keer ontvangt.

- ik heb een vriendenpas bij CC Nova (Wetteren), maar deze code werkt niet als ik online tickets wil bestellen. Deze code werkt inderdaad niet om online tickets te bestellen aan vriendentarief. Met een vriendenpas van CC Nova kan je enkel telefonisch, via mail of aan de balie tickets voor CC Belgica bestellen.

 

koop hier uw vriendenpas online

GERELATEERDE INFO