Zaalverhuur

CC Belgica verbouwt 

De verbouwingswerken die van Huis Van Winckel en CC Belgica één cultuursite moeten maken naderen de eindstreep. 
Onze kantoren zullen deels verhuizen naar het vernieuwde Huis Van Winckel.
Zowel in Huis Van Winckel als in het Belgicagebouw zijn nieuwe ruimtes ontstaan die zullen kunnen gehuurd worden. 

Omwille van de intrek terug in het Belgicagebouw is het niet mogelijk nog nieuwe zaalhuurovereenkomsten af te sluiten in de periode tussen 1 december en 30 januari 2023. Uiteraard worden de afgesloten overeenkomsten afgewerkt. We hopen u vanaf 1 februari in nieuwe en mooie omstandigheden terug te kunnen ontvangen.
Zaalhuurvragen voor vergaderlokalen gelegen in ons hoofdgebouw Belglica, voor gebruik vanaf 1 februari 2023, ontvangen wij graag vanaf 15 december graag opnieuw. 


Noteer alvast ook 15-18 december (het indoorgedeelte) voor deel 1 van onze heropening. Deel 2 volgt dan begin juni 2023 (de buitensite). 

Vanaf voorjaar 2023 beschikken wij over heel wat nieuwe mogelijkheden op vlak van publieksruimtes in ons volledig gerestaureerd en gerenoveerd hoofdgebouw, met maar liefst 5 publiekslokalen (i.p.v. 2 vandaag) en een nieuwe horecazaak.
Op de site wordt ook een lokaal voor SAMWD voorzien en een onderkomen voor het cultuurloket.
In het najaar van 2022 verwachten wij ook de opening van ons volledig nieuw cultuurcafé met daarop aansluitend in het voorjaar 2023 ook een tuinterras.

Hieronder vind je een overzicht van onze zalen en alle praktische info

Weet je niet goed hoe hier aan te beginnen, neem dan gerust contact met ons op, we adviseren je geheel vrijblijvend en bieden service op maat.
Je kan een aanvraag indienen via het reservatieformulier dat je bij elke zaal terugvindt. Dat betekent niet dat de zaal al gereserveerd is.
Pas als je van ons een contract ontvangt is je reservatie definitief.

Bekijk beschikbaarheid