Zaalverhuur

Cultuurhuis Belgica: ruimte voor jouw invulling ...

Vanaf voorjaar 2023 beschikken wij over heel wat nieuwe mogelijkheden op vlak van publieksruimtes in ons volledig gerestaureerd en gerenoveerd hoofdgebouw, met maar liefst 5 publiekslokalen en een nieuwe horecazaak.
Op de site wordt ook een lokaal voor de SAMWD (Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans) voorzien en een onderkomen voor het Cultuurloket.
Op het gelijkvloers van het beschermde deel van ons gebouw vind je een spiksplinternieuwe bar: Bar Belgica. Tegen de zomer aan volgt dan ook de opening van een tuinterras en de vernieuwde tuin Belgica. 

Hieronder vind je een overzicht van onze zalen en alle praktische info

Weet je niet goed hoe hier aan te beginnen, neem dan gerust contact met ons op, we adviseren je geheel vrijblijvend en bieden service op maat.

Je kan een aanvraag indienen via het reservatieformulier dat je bij elke zaal terugvindt door te klikken op een zaal in het overzicht hieronder. 
Dat betekent niet dat de zaal al gereserveerd is, deze wordt nagekeken. 

Pas als je van ons een contract ontvangt is je reservatie definitief.

Door omstandigheden is het niet mogelijk nog podiumzalen te reserveren met een uitvoeringsdatum voor 1 juni 2024. Belgica Theater is volzet tot en met 17 augustus.  

Bekijk beschikbaarheid