Tickets

Tickets reserveren kan vanaf maandag 7 juni om 12u30 via www.ccbelgica.be of 052 20 26 26 of aan de ticketbalie. Is er iemand in je gezelschap in het bezit van een UIT-pas kansentarief, neem dan contact op met onze balie om je ticket te reserveren.

De meeste activiteiten zullen doorgaan in de tent. Voor deze activiteiten werken we met een reservatiesysteem in bubbels van 2 en 4 tickets (1 ticket per persoon bestellen!).
Dit om de ruimte van de tent te optimaliseren en zoveel mogelijk mensen de kans te geven om naar de voorstelling te komen. 
De totale capaciteit van de tent ligt op 200 personen.   

Enkele voorstellingen vinden plaats in openlucht, op het grasveld aan de ingang van het terrein. Voor deze voorstellingen kan gereserveerd worden in bubbels tot max 6 personen (tenzij je een grotere gezinsbubbel hebt). Er zal dan ook hier de nodige afstand voorzien worden tussen deze bubbel.
Kom samen met je bubbel naar de locatie, dit vereenvoudigt de vorming van de bubbels ter plaatse. Volg hierbij de instructies van de medewerkers.
Komt er een persoon uit je bubbel later, wacht dan buiten en begeef jullie samen naar de inkom.

Daarnaast is er tevens een ‘Golden Stage’ waarop kleinere optredens zullen doorgaan, zoals bijvoorbeeld een after work DJ of een podium voor lokaal talent. Deze staat in de bar naast de tent. Voor de zomerbar en de optredens op de golden stage zal geen reservatie nodig zijn. De toegang is gratis maar vol is vol.

Is er iemand in je gezelschap in het bezit van een UIT-pas kansentarief, neem dan contact op met onze balie om je ticket te reserveren.