GERUIS #4

GERUIS #4

Témé Tan - Special Guest Oyesono

Témé Tan is de alias van multi-instrumentalist en Brusselaar met Congolese roots Tanguy Haesevoets. Zijn muziek bevindt zich op een spanningsveld tussen funk, singer-songwriter en Afrikaanse muziek. Het geheel vormt een verslavende combinatie.

Na een veelgeprezen debuutalbum  keert de Brusselse muzikant terug met een nieuw album "Quand il est seul". Témé Tan verkent een moderne popfusie van griotpop, electrotropicalisme en folkrap. Zijn muzikale inspiratie haalde hij uit zijn vele reizen en zijn respect voor andere culturen. Twaalf levensverhalen komen naar voren in het album, gevoed door wereldreizen en overtuigingenen en nodigen je uit om diep in deze boeiende en betoverende muzikale odyssee te duiken.

Maak kennis met OYESONO, een nieuwe sensatie in de Belgische muziekscene. 
De synergie van Jasper Maekelberg en Billie Leyers resulteert in een unieke sound en onontkoombare energie. 
Jaspers eigen werk met Faces on TV en zijn productionele ervaring met topacts zoals Balthazar, Warhaus, Ladaniva, Sylvie Kreusch en Bazart, gecombineerd met Billies eigen diverse carrière, komen samen in een sferische bundel van klanken die je gewoonweg moet ontdekken. 
OYESONO is ontstaan in de slaapkamer van een klein appartementje tijdens de lockdown, maar stilstaan op deze tribale klanken zal moeilijk worden. Dus wees er klaar voor - want ze nemen je mee op een onvergetelijke muzikale reis. 

 

Wanneer?

  1. vrijdag 23 februari 2024 — 20u00 — Belgica BiS