Kleine All: de menselijke antenne 6+

Kleine All: de menselijke antenne 6+

Cinema op Dreef - Zomerfilm langs de Dender

** Voorzie aangepaste kledij voor het wisselvallig Belgische weer.  Dus denk toch maar aan die regenjas.
Bij regen gaat de film binnen door.

Spannende en grappige 3D-animatiefilm die aan een levendig tempo de avonturen aan elkaar rijgt. Met een Pixar-achtige emotionele finale over de waarde van vriendschap en het belang van zeggen wat je écht denkt.

Wanneer All optreedt als menselijke antenne zodat zijn buurman contact kan zoeken met UFO’s, zet hij een geweldig avontuur in gang. Er landt een telepathisch groen ruimtemeisje, net wanneer All zich wat eenzaam voelt, en ze worden snel vrienden. Maar een verzamelaar van opgezette dieren wil het meisje voor zijn collectie. All zet alles op alles om haar zo snel mogelijk weer de ruimte in te helpen.

Kleine All: de menselijke antenne
Amalie Næsby Fick
DK - 2022

Voor deze film tonen we nog de kortfilm van Britt Raes: Luce en de rots 

Op een dag ligt er plots, uit het niets, een reusachtige Rots midden in het vredige dorpje waar Luce woont. De dorpelingen kunnen zelfs de deur van hun huis niet meer opendoen! Luce is boos: Rots, terug naar waar hij vandaan komt. Maar Luce en de rots hebben meer gemeen dan ze denken.

Luce en de Rots werd bekroond tot Beste Belgische Kortfilm op Anima 2022 en kreeg een Speciale Vermelding op de Berlinale 2022. BE – 13′   Nederlands gesproken 5+

Film start om 16u

Wanneer?

  1. zondag 27 augustus 2023 — 16u00 — Tuin Belgica