The Great Belgian Songbook

©KREW

Prille dertiger Jo Hermans is een geweldig muzikant en een durver. Zijn trompet en bugel zijn te horen van Balthazar tot Raymond van het Groenewoud en van Clouseau tot DAAN. In The Great Belgian Songbook brengt hij een begeesterende trip door de nationale muziekgeschiedenis.

Met de swing van jazz en met de herkenbaarheid van pop. Gebracht met schwung, lef, enthousiasme en humor. Hermans bezegelt een aantal Belpoptoppers als nationaal erfgoed. Het zijn naoorlogse, bekende en minder bekende nummers met een verhaal en een bijzondere dynamiek. Klassiekers, vergeten schatten en verrassingen. De selectie gebeurde in overleg met Jan Delvaux (Belpop Bonanza). De uitvoering is bijzonder. Instrumentaal. Met bugel/trompet, drums, toetsen en cello. 

“The Great Belgian Songbook is een stomend prestigeproject van Jo Hermans om duimen en vingers van af te likken.” — Het Nieuwsblad ★★★★★

The Great Belgian Songbook - Housewife 

Deze voorstelling gaat door in de tent. Is er iemand in je gezelschap in het bezit van een UIT-pas kansentarief, neem dan contact op met onze balie om je ticket te reserveren.

Wanneer?

  1. donderdag 8 juli 2021 20u30 Kamp Belgica - GO Internaat Dendermonde (toegang via Brussels Forten t.h.v. Burgemeester Portmanslaan 2) Koop tickets