Ticketprijzen

Basistarief

We zullen ons nieuw seizoen in verschillende fasen aanbieden (per twee maanden), zo kan je op 2 september om 13.00 u. tickets reserveren voor de voorstellingen in september en oktober 2020.
Elke reservatie zal gehanteerd worden als 1 bubbel, met de nodige maatregelen daarrond.
Je zal de tickets aanvankelijk enkel kunnen reserveren, bij voorkeur online (via onze ticketbalie is ook mogelijk). Kort voor de gekozen voorstelling ontvang je een uitnodiging tot betaling.

Jongeren (-26j)

Met het jongerentarief krijg je als -26jarige steeds 3 euro korting op de basisprijs! 

UiTpas met kansentarief

Met de UiTPAS met kansentarief, uitgereikt via het Sociaal Huis (Gentsesteenweg 1) betaal je 1,5 euro voor een activiteit, 3 euro voor een dagactiviteit of 25% van de ticketprijs voor langlopende activiteiten. Meer info over UiTPAS.

Filmpas

De filmpas kost 30 euro voor 6 films naar keuze. De filmpas is twee jaar geldig en niet persoonsgebonden. De filmpas kan zowel online als aan de balie aangekocht worden. 

Geschenkbon

Geen inspiratie voor een geschenk? Aan de balie of online kan je één of meer geschenkbonnen van CC Belgica kopen.

In de vermelde ticketprijzen is een administratie- & transactiekost van 1 euro inbegrepen.

Tickets betalen kan:

  • via de website: de betaling gebeurt onmiddellijk online
  • aan de balie: betaling via bancontact of contant
  • telefonisch: betaling via overschrijving

Betaal jouw tickets binnen de voorziene termijn. Bij overschrijding vervalt de reservatie en worden de tickets opnieuw vrijgegeven. Na betaling ontvang je de tickets per post of e-tickets via mail. Gereserveerde tickets die een kwartier voor de voorstelling niet afgehaald werden, kunnen doorverkocht worden.

Rolstoelgebruikers kunnen niet online reserveren. Wij hebben een aantal vaste plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers. Neem contact op met het cultuurcentrum om deze te reserveren.
Voortaan voorzien wij ook een korting voor begeleiders van rolstoelgebruikers. 
Als begeleider betaal je maar de helft van de prijs voor je ticket!

Goed om weten:

  • Tickets worden niet terugbetaald, tenzij een voorstelling geannuleerd wordt. Als je vriend bent, is er wel een ruilgarantie! 
  • Een ticket kan ook in de vorm van een geschenkbon geschonken worden.
  • In geval van een uitverkochte voorstelling: geef je naam door voor de wachtlijst. Je wordt gecontacteerd als er plaatsen vrijkomen.
  • De kassa opent een uur voor aanvang van de voorstelling.
  • Kortingen zijn niet cumuleerbaar.
  • Voor sommige voorstellingen (andere organisator, partnerships,…) gelden andere kortingen of zijn er geen kortingen beschikbaar. Dit staat vermeld bij de voorstelling in kwestie.