Ticketprijzen

Vriendenpas

Met een vriendenpas krijg je 4 euro korting bij eigen podiumvoorstellingen en ook korting op films, cursussen, lezingen. De aankoop ervan kost 10 euro, dus na 3 voorstellingen heb je hem al terugverdiend! Ontdek alle voordelen

koop hier je vriendenpas

Tickets aan basisprijs

Je kan uiteraard ook tickets kopen zonder vriendenpas. Deze verkoop start echter later.

Jongeren (-26j)

Jongeren krijgen dezelfde korting als de vrienden. Maar voor late beslissers is er Last Call (Tickets voor jongeren aan halve prijs).

Last Call! 50% KORTING VOOR 100% CULTUUR

Met het jongerentarief Last Call betaal je als -26jarige maar de helft van de prijs voor je ticket! Het Last Call tarief gaat in één week voor de voorstelling.

Groepen

Vanaf 15 personen krijgt men de vriendenprijs. Tickets reserveren aan groepstarief kan enkel via de balie (per mail, telefonisch of aan het loket) en niet via de website.

UiTpas met kansentarief

Met de UiTPAS met kansentarief, uitgereikt via het Sociaal Huis (Gentsesteenweg 1) betaal je 1,5 euro voor een activiteit, 3 euro voor een dagactiviteit of 25% van de ticketprijs voor langlopende activiteiten. Meer info over UiTPAS.

Filmpas

Met een filmpas krijg je hetzelfde tarief als met de Vriendenpas. De filmpas kost 30 EUR voor 6 films naar keuze. De filmpas is twee jaar geldig en niet persoonsgebonden. De filmpas kan zowel online als aan de balie aangekocht worden. 

Geschenkbon

Geen inspiratie voor een geschenk? Aan de balie kan je één of meer geschenkbonnen van CC Belgica kopen.

In de vermelde ticketprijzen is een administratie- & transactiekost van 1 EUR inbegrepen.

Tickets betalen kan:

  • via de website: de betaling gebeurt onmiddellijk online
  • aan de balie: betaling via bancontact of contant
  • telefonisch: betaling via overschrijving

Betaal jouw tickets binnen de voorziene termijn. Bij overschrijding vervalt de reservatie en worden de tickets opnieuw vrijgegeven. Na betaling ontvang je de tickets per post of e-tickets via mail. Gereserveerde tickets die een kwartier voor de voorstelling niet afgehaald werden, kunnen doorverkocht worden.

Rolstoelgebruikers kunnen niet online reserveren. Wij hebben een aantal vaste plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers. Neem contact op met het cultuurcentrum om deze te reserveren.

Goed om weten:

  • Tickets worden niet terugbetaald, tenzij een voorstelling geannuleerd wordt. Als je vriend bent, is er wel een ruilgarantie! 
  • Een ticket kan ook in de vorm van een geschenkbon geschonken worden.
  • In geval van een uitverkochte voorstelling: geef je naam door voor de wachtlijst. Je wordt gecontacteerd als er plaatsen vrijkomen.
  • De kassa opent een uur voor aanvang van de voorstelling.
  • Kortingen zijn niet cumuleerbaar.
  • Voor sommige voorstellingen (andere organisator, partnerships,…) gelden andere kortingen of zijn er geen kortingen beschikbaar. Dit staat vermeld bij de voorstelling in kwestie.