Vriendenpas

Kom je drie keer of meer per seizoen naar Cultuurhuis Belgica?
De Vriendenpas biedt je heel wat voordelen!

De Vriendenpas voor seizoen '24-'25 is beschikbaar vanaf 31 mei '24 om 19 u.
Wegens een technisch probleem is het momenteel niet mogelijk tickets aan vriendenprijs aan te kopen in De Biekorf Lebbeke. We werken aan een oplossing. 

Voordelen
•    Vriendenprijs: je krijgt korting bij eigen podiumvoorstellingen en de pas biedt ook korting op films, cursussen, lezingen.
•    Heel het seizoen geldig.
•    Ruilgarantie: alle tickets die met een Vriendenpas Belgica besteld zijn, kunnen tot twee weken op voorhand ingeruild worden voor een waardebon die één jaar geldig is.
•    Jouw Vriendenpas is ook geldig bij heel wat andere cultuurhuizen en je krijgt ook korting bij Cinema Albert.
Nieuw is dit seizoen dat je er ook korting mee krijgt in: 
CC Stroming Berlare
CC Nova Wetteren
CC De Biekorf Lebbeke 
De Werf Aalst (aan de balie of telefonisch 053 72 38 11 ma-vr 9-17 uur)
CC De Plomblom Ninove
De Dendermondse Orgelconcerten 
Bekijk hier al de vriendenpaspartners en hun voordelen.

Opgelet
Wil je de Vriendenpas gebruiken in een ander cultuurhuis, dan dien je 24 u. te wachten na jouw aankoop van deze pas om het ticketingsysteem toe te laten de codes te synchroniceren. Wil je dit sneller gebruiken, dan zal het systeem aangeven dat de code niet geldig is.  

Praktisch
•    Een Vriendenpas kost € 10. Je kan hem aankopen vanaf 31 mei '24 om 19 u. 
Bestel je je Vriendenpas liever via onze balie? Dat kan ook telefonisch via onze ticketlijn 052-20 26 40 of via info@ccbelgica.be en dit vanaf 24 juni '24 om 9 u. 
•    Een Vriendenpas wordt geregistreerd op naam. Je ontvangt hiervoor een individuele code die je moet vermelden bij de reservatie van tickets. Elk gezinslid dient dus een Vriendenpas te kopen om van de voordelen te genieten. Dit is ook belangrijk voor het samenzitten. Opgelet: Jongeren (-26j) moeten geen Vriendenpas kopen, zij krijgen dezelfde korting via het jongerentarief.
•    Bij je online aanvraag vul je je e-mailadres in. Op dit adres ontvang je dan de bevestigingsmail en wordt je op de hoogte gebracht van de extra’s voor vrienden.
•    Vriendenpassen worden niet terugbetaald.
•    Wie niet online kan betalen, kan tijdens de kantooruren, telefonisch, een Vriendenpas aanvragen in het cultuurhuis.