Be Flat

Bubble You 6+

Be Flat

Leven in bubbels, het is een situatie die we al meer dan een jaar delen.
Een ruimte die je beschermt van de buitenwereld, of die ergerlijk beperkt blijkt te zijn. Hoe ga je hiermee om?

Vijf artiesten gaan op zoek naar ademruimte en vrijheid om deze ruimte tot het uiterste te benutten, om haar grenzen te verkennen en soms te overschrijden, om op zoek te gaan naar vrijheid tussen de regels.
In Bubble You vertalen ze dit fenomeen naar een circuscontext. Denk aan veel muziek, acrobatie en een decor dat blijft verrassen.

Be Flat Compagnie speelde tijdens Boulevart 2020 Follow Me waarbij het publiek samen met de artiesten door de stad trok. In maart 2021 waren ze een week in residentie bij ons om te werken aan hun eerste zaalvoorstelling, die helaas uitgesteld werd. Maar ze zijn er wel met een buitenvoorstelling.
Dat wordt genieten!

Is er iemand in je gezelschap in het bezit van een UIT-pas kansentarief, neem dan contact op met onze balie om je ticket te reserveren.

 

Wanneer?

  1. zondag 4 juli 2021 15u00 Kamp Belgica - GO Internaat Dendermonde (toegang via Brussels Forten t.h.v. Burgemeester Portmanslaan 2) Koop tickets
  2. zondag 4 juli 2021 17u30 Kamp Belgica - GO Internaat Dendermonde (toegang via Brussels Forten t.h.v. Burgemeester Portmanslaan 2) Koop tickets