Digitaal borduren
TEM

Digitaal borduren

i.s.m. FabLab Factory

Let op: dit is een tweedelige workshop, het tweede gedeelte vindt plaats op 27 februari. Je schrijft direkt in voor beide data!

Duik in de boeiende wereld van digitaal borduren met deze workshop voor volwassenen. Laat je inspireren door de mogelijkheden die moderne
borduurtechnieken en software bieden om je creativiteit de vrije loop te laten en gepersonaliseerde, unieke ontwerpen te maken.

In deze interactieve workshop leer je de kneepjes van digitaal borduren met behulp van de intuïtieve en krachtige MakerStud.io software. Verken hoe je
bestaande borduurontwerpen kunt vinden, aanpassen en verfijnen, of begin vanaf
nul met het creëren van uw eigen unieke patronen. Ontdek de variëteit aan garensoorten, steekpatronen en kleurcombinaties om een breed scala aan texturen en effecten te bereiken.

De sessies zullen zich richten op de verschillende aspecten van het digitale borduurproces, van het selecteren van het juiste garen en het instellen van de borduurrichting tot het bepalen van de grootte en de dichtheid van de steken. We bespreken het oplossen van problemen en het optimaliseren van jouw ontwerpen voor de beste borduurresultaten.

 

Wanneer?

  1. di 27
    02
    19u30 Atelierzolder
     
  1. dinsdag 30 januari 2024 — 20u00 — Atelierzolder