Froefroe

Pretpakket 2.0

Froefroe

Froefroe brengt kunstig spelplezier

 

KAKVANGEN 
Eendjes vissen lijkt makkelijk maar niet als ze als drollen op een grasveld in het rond draaien. Fun voor de allerkleinsten.

KOPPEKE ROLLEN 
Groteske koppen rollen te voorschijn als jij met je schoenen gooit. Wel goed mikken want alleen in de roos rinkelen de bellen en rollen de koppen. Een behendigheidsspel dat ook voor vaders en moeders moeilijk kan zijn, vooral als je ze een blinddoek opdoet.

KNORRENDE BABYRACE 
Om het eerst met het juiste ei naar het groteprimeur mama varken lopen. Zet het ei in het nest en het schone varken zingt een lied. Om het allemaal iets spannender te maken heb je toevallig wel reuzepoten aan je voeten gedaan. Een kruising tussen zaklopen, eierenrace en de marathon. Vermoeiend maar heel leerrijk. Wat was het eerst; het varken of het ei ?

KABOUTER KEGELS 
Sneeuwwitje kreeg een appel en jullie ook. Alleen is deze mega groot en zijn de kegels die omver gegooid moeten worden stevige topdwergen.

DE TANDENFEEËN 
Natuurlijk wil jij ook zoveel mogelijk tanden uitgooien bij de tandenfee en haar kindje. Gebruik daarvoor een mand vol snoep, das toch slecht en suikerzoet.

DE BROTE BOZE WOLF
Dokter Bibber maar dan met Roodkapje en grootmoeder in de buik van de wolf. Wie geraakt het eerst boven. Maar let op, als je tegen de wolf zijn darmen botst maakt hij een vreselijk geluid !

UNICORN BOTSAUTO'S (nieuw)
Supersnelle dieren rijden rond en proberen elkaar met de eenhoorn te raken. Een spel voor durvers en snelheidsduivels, gelukkig goed ingepakt in mousse en rubber !

Wanneer?

  1. zaterdag 3 juni 2023 — 13u00 — In en rond Belgica
PRIMEUR XL

PRIMEUR XL

Meer info

Festival