Raf Walschaerts

Zoon 9+

© Felle Janssens

Een kleiner hartje hadden ze in zo’n groot lijf niet kunnen steken.

© Toon Aerts - Klaas Ruysschaert
© Toon Aerts - Klaas Ruysschaert

Sterk als een paard, koppig als een ezel, maar zo kwetsbaar als een pasgeboren vogeltje. Tjonge, jonge, het is genoeg dat er toevallig een kleine eens lief naar hem lacht, en hij wordt helemaal week. En als hij week wordt, is dat schonkige, hoekige lichaam nog minder in toom te houden dan anders: schokken van het lachen (om van binnen niet te wenen). Duizend woorden om alle hoeken en gaten te dichten. Veel te veel. Watervallen vol verhalen en allemaal echt gebeurd!
En overdrijven … En toch zo waarachtig zijn als geen ander: Zoon.

Raf vertelt al 30 jaar sterke verhalen met Kommil Foo. Nu herwerkt hij zijn solovoorstelling ‘Zoon’ tot muziektheater samen met twee muzikanten. Een bijzonder ontroerend verhaal over zowat alle emoties die iemand in zijn leven kan tegenkomen.

© Felle Janssens
© Felle Janssens

“Op de meest explosieve momenten grijpt Walschaerts naar zijn muziek om de angst, de twijfel, het verdriet en de onrust van Zoon te verklanken en treft daarbij jong en oud recht in ‘t hart.” KNACK

door Raf Walschaerts (spel/gitaar/tekst), Gwen Cresens (bandoneon/accordeon), Ben Faes (contrabas), Ineke Nijssen (regie)

© Felle Janssens
© Felle Janssens

Wanneer?

  1. zondag 11 oktober 2020 17u00 Belgica Theater Koop tickets