Senne Guns

Opus 3

©Lieven Dirckx

Omwille van corona-maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt deze voorstelling te annuleren. Tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd i.v.m. de terugbetaling.

Opus 3 is de titel van een cabaretdebuut waarin pianist en zanger Senne Guns kleine verhalen vertelt en grote dromen filosofeert, terwijl hij tussendoor de muziek én zichzelf fileert. Hoe deed Mozart dat in godsnaam, een requiem componeren en tegelijkertijd de wasmachine aansluiten terwijl Wolfgang Junior de kamer bijeen krijste? Met een unieke mix van humor, muziek en absurdisme waren 25 minuten uit Opus 3 goed voor de finale op het Leids Cabaretfestival 2019.
De jury prees hem als een “echte verhalenverteller in een droogkomisch universum, ondersteunt met fabuleus pianospel. Qua timing is hij briljant, zijn grappen zijn minutieus geplaatst en zijn mimiek al net zo aanstekelijk. Een groot talent.”

“Kleine verhalen, licht absurd, afgewisseld met soms wat weemoedige, melancholische nummers, op z'n best als hij achter zijn piano zit en erop los lult. Cabaret dus, zoals je het in Vlaanderen niet zo vaak ziet.”
DE MORGEN ★ ★ ★ ★

 

 

Wanneer?

  1. zaterdag 19 december 2020 — 20u00 — Belgica Theater