Drunk & kortfilm Het loze vissertje

zomerfilm

Drunk & kortfilm Het loze vissertje

Programma:

Welkom vanaf 18u30!
19u : Kortfilm Het Loze Vissertje (duur:18 min)

Een visser, die als het regent graag zijn lijntje uitgooit in het riet, gaat met een ruiter uit de stad de strijd aan om de gratie van een molenarin. Het verhaal dat het bekende liedje voorafgaat.

Credits: Producent: Veerle Appelmans voor Vivi Film Regisseur: Wim Temmerman DOP: Piet Deyaert Cast: Wietse Tanghe, Fleur van Groningen, Bert Huysentruyt

20u : DRUNK (duur: 115 min)

Vier uitgebluste leerkrachten op een middelbare school wagen zich aan een pseudo-wetenschappelijke theorie die het potentieel bezit om hen uit hun depressie te sleuren: de onderschatte kracht van het zuipen! In hun experiment beginnen de mannen met een constante intoxicatie van 0,5 procent, wat verrassend positieve resultaten oplevert. Ze staan vrolijker in het leven en worden creatiever op hun werk, maar wanneer ze beslissen om hun alcoholpercentage op te drijven, worden ze het levende bewijs dat problemen recht evenredig zijn aan de hoeveelheid promille.

'Drunk' is een smaakvolle komedie over de worstelingen van het ouder worden, coping-mechanismen en vriendschappen voor het leven. Hiervoor herenigde Thomas Vinterberg zich met acteur Mads Mikkelsen, met wie hij eerder samenwerkte voor de film 'Jagten' waarvan zowel de film en de acteerprestaties in de prijzen vielen. Een succesvolle combinatie die opnieuw niet teleurstelt. Winnaar van publieksprijs op Film Fest Gent en van de Oscar voor beste internationale film!

Drunk is een van de mooiste films van het jaar - en dat zeggen we zonder ook maar één druppel te hebben gedronken." - ★★★★ De Morgen

Uit resepct voor de bewoners sluiten wij de bar en het terrein om 23u.  

Wanneer?

  1. zaterdag 27 augustus 2022 — 19u00