Inschrijven

 
  1. Ga naar SCHOLEN en kies voor de rubriek PROGRAMMA voor een chronologisch overzicht. Wens je één of meerdere voorstellingen te reserveren? Dat kan door bij de voorstelling van uw keuze op TICKETS te klikken. Zo kom je rechtstreeks in het reservatieformulier. 
  2. Vul de nodige gegevens in en klik op RESERVEREN. Een overzicht van je reservatie(s) ontvang je via e-mail. 
  3. INSCHRIJVEN
  4. Na verwerking van de reservaties ontvang je een bevestigingsformulier met de voorstellingen waar je aan kan deelnemen. Gelieve de data, uren en het aantal leerlingen nauwkeurig na te kijken. Eens ondertekend en teruggestuurd, is je inschrijving definitief. 
    Let op: Het aantal leerlingen hierop ingevuld, is definitief. Vul dus het correcte aantal in. 

We proberen zoveel mogelijk leerlingen te laten genieten van cultuur. 

  • Wij zijn echter voor iedere voorstelling gebonden aan een maximum aantal toeschouwers. Daarom vragen we enig begrip en een kleine dosis soepelheid wanneer een voorstelling volzet is. In dat geval krijg je een andere voorstelling toegewezen, waarbij we rekening houden met je reservekeuze.
  • Ongeveer 3 weken voor elke voorstelling ontvang je een herinneringsbrief met alle praktische gegevens en het lesmateriaal. Neem even de tijd om dit met de leerlingen te doorlopen. Op die manier stappen ze de zaal al met een heel andere ingesteldheid binnen! Meer info over omkadering
  • De voorstelling vindt plaats. Respecteer de afspraken in de zaal 
  • De betaling gebeurt steeds per overschrijving na ontvangst van factuur. Tot en met 20 september kan je de reservatie voor een voorstelling kosteloos annuleren. Er kunnen leerlingen ziek of afwezig zijn, maar we zien ons wel verplicht om afwijkingen boven de 10 procent in rekening te brengen. Bij annulatie na 20 september worden alle gereserveerde plaatsen aangerekend. Indien een annulatie volgt na een verstrenging van de veiligheidsvoorschriften rond Corona, is dit een geval van overmacht en gaan we samen op zoek naar een oplossing. 

Coronacrisis

We volgen de restricties van de Veiligheidsraad op de voet op en passen de voorstelling - indien mogelijk - zoveel mogelijk aan qua capaciteit, afstand, ... zodat de voorstellingen kunnen doorgaan.
 

Een inschrijving is geen definitieve reservatie

Om iedereen een eerlijke kans te geven en om het beschikbare aantal zitjes in onze zaal zo optimaal mogelijk te benutten, bepalen wij op basis van de inschrijvingen wie naar welke voorstelling kan komen. Een inschrijving is pas definitief wanneer je van ons hiervan een bericht krijgt. 
We streven ernaar om vóór de zomervakantie de eerste aanzet klaar te hebben en tegen midden september alles definitief af te ronden (met de exacte leerlingenaantallen).

Communicatie met de ouders

Sommige schoolvoorstellingen zijn ook te zien als familievoorstelling. Wij vragen dan ook de ouders mee te delen naar welke voorstelling(en) de leerlingen gaan. 

Kansenpastarief - UiTpas

UiTPAS met kansentarief is er nu ook voor scholen. Dit wil zeggen dat leerlingen met een UiTPAS met kansentarief, binnen de schooluren, mee op schooluitstap gaan aan kansentarief. 
Bij schooluitstappen binnen de schooluren denken we aan sportdagen, bosklassen, zeeklassen, theaterbezoek, museumbezoek, enz ... De stad betaalt de helft van de kostprijs per leerling met kansentarief terug aan de school. De rest van het bedrag wordt gedragen door de school. 
Extra info vind je op https://www.dendermonde.be/uitpas-op-school

Vervoer

Wil je met je klas gratis met DE LIJN naar ons cultuurcentrum komen? Dat kan dankzij dynamoOPWEG!

Maandag is het marktdag, hou dus rekening met de minder goede bereikbaarheid van het cultuurcentrum tot 15u. Bussen kunnen aan de Onze Lieve Vrouwekerk (verderop in de Kerkstraat) halt houden en de leerlingen kunnen zo te voet (ca. 7 minuten) CC Belgica bereiken.

Vragen of bedenkingen?

Heidi houdt alle inschrijvingen, administratie en lesmateriaal bij. 
Contacteer Heidi i.v.m. administratie.

Veerle  programmeert de voorstellingen en werkt de omkadering uit.
Contacteer Veerle i.v.m. vragen rond de inhoud