Inschrijven

  1. Ga naar SCHOLEN en kies voor de rubriek PROGRAMMA voor een chronologisch overzicht. Wens je één of meerdere voorstellingen te reserveren? Dat kan door bij de voorstelling van uw keuze op TICKETS te klikken. Zo kom je rechtstreeks in het reservatieformulier. 
  2. Vul de nodige gegevens in en klik op RESERVEREN. Een overzicht van je reservatie(s) ontvang je via e-mail. 
  3. INSCHRIJVEN liefst vóór 13 september 2019.
  4. Na verwerking van de reservaties ontvang je een bevestigingsformulier met de voorstellingen waar je aan kan deelnemen. Gelieve de data, uren en het aantal leerlingen nauwkeurig na te kijken. Eens ondertekend en teruggestuurd, is je inschrijving definitief.
    Let op: Het aantal leerlingen hierop ingevuld, is definitief. Vul dus het correcte aantal in. 

We proberen om in de mate van het mogelijke tegemoet te komen aan je voorkeuren.

  • Wij zijn echter voor iedere voorstelling gebonden aan een maximum aantal toeschouwers. Daarom vragen we enig begrip en een kleine dosis soepelheid wanneer een voorstelling volzet is. In dat geval krijg je een andere voorstelling toegewezen, waarbij we rekening houden met je reservekeuze.
  • Ongeveer 4 weken voor elke voorstelling ontvang je een herinneringsbrief met alle praktische gegevens en het lesmateriaal. Neem even de tijd om dit met de leerlingen te doorlopen. Op die manier stappen ze de zaal al met een heel andere ingesteldheid binnen! Meer info over omkadering
  • De voorstelling vindt plaats. Respecteer de afspraken in de zaal
  • De betaling gebeurt steeds per overschrijving na ontvangst van factuur. Tot en met 20 september kan je de reservatie voor een voorstelling kosteloos annuleren. Er kunnen leerlingen ziek of afwezig zijn, maar we zien ons wel verplicht om afwijkingen boven de 10 procent in rekening te brengen. Bij annulatie na 20 september worden alle gereserveerde plaatsen aangerekend. 

Communicatie met de ouders

Van zodra je van ons de bevestiging krijgt van je inschrijving, vragen wij de ouders mee te delen naar welke voorstelling de leerlingen gaan. 

Kansenpastarief - UiTpas

De cel Cultuurbeleid werkt hard aan een manier om de UiTPAS te integreren bij de schoolvoorstellingen. Van zodra dit in voege is, brengen we je daarvan op de hoogte. Tot zo lang hopen we dat elke school zelf een solidair potje aanlegt en zodat leerlingen in nood geholpen worden.

Vervoer

Wil je met je klas gratis met DE LIJN naar ons cultuurcentrum komen? Dat kan dankzij dynamoOPWEG.

Maandag is het marktdag, hou dus rekening met de minder goede bereikbaarheid van het cultuurcentrum tot 15u.

Vragen of bedenkingen?

Heidi  houdt alle inschrijvingen, administratie en lesmateriaal bij. 
Contacteer Heidi i.v.m. administratie

Veerle  programmeert de voorstellingen en werkt de omkadering uit.
+ Contacteer Veerle i.v.m. vragen rond de inhoud